Hout Bedrukken

Mooie plaatjes kijken is altijd leuk! Bekijk de producten van hout die we onlangs hebben bedrukt.

KLEINE AANTALLEN IS ALTIJD MOGELIJK

SNEL TE BEREIKEN MET 1 TELEFOONTJE

BUITEN KANTOORUREN BEREIKBAAR

Hout Bedrukken

Hout Bedrukken

Hout bedrukken is een van de oudste ambachten die Heuvel Zeefdruk doet. Wij bedrukken houten producten, zowel gelakt als ongelakt. Denk dan bijvoorbeeld aan wijnkistjes, speelgoed, naambordjes, tafelbladen of brood- en kaasplankjes. Vaak betreft het houten product een relatiegeschenk.

Onze ervaring met hout Bedrukken

We krijgen regelmatig verschillende onderdelen die één geheel vormen, ter bedrukking aangeboden. Deze onderdelen zijn bijvoorbeeld afkomstig van deksels van wijnkistjes, tafelbladen of auto’s. Wij bedrukken dit hout en verwerken het tot een totaalproduct. Heeft u vragen?
Bel ons gerust eens op

het telefoonnummer: 033 – 456 6667.

Meer weten over hout bedrukken?

Wil je meer weten over hout bedrukken? Neem dan eens contact op. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken zodat je andere eerdere projecten kunt zien. We bedrukken regelmatig op houten materialen. Bel vrijblijvend voor een afspraak.

heuvel zeefdruk

Neem contact op!

Contactformulier van Heuvel Zeefdruk

15 + 9 =

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

heuvel zeefdruk

Wij bedrukken ook

Naast hout, bedrukken wij verschillende andere materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zolang de oppervlakte van het materiaal vlak is, valt hierop te zeefdrukken. Bekijk hieronder onze andere producten en krijg een goede indruk van onze vaardigheden. Ook ben je van harte welkom in onze show room.

Textiel

Metaal

Kunststof

Verpakking

Stickers bedrukken

Stickers

Kaarten en karton

Relatiegeschenken

Bijzonder/papier

Staat jouw product er niet bij?

Dat is natuurlijk mogelijk. Neem hierboven dan contact met ons op, samen zoeken we naar een passende oplossing. Ook bij een kleine oplage bent u bij Heuvel Zeefdruk gewoon welkom.