Kunststof bedrukken

Mooie plaatjes kijken is altijd leuk! Bekijk hieronder de materialen van kunststof die we onlangs hebben bedrukt

KLEINE AANTALLEN IS ALTIJD MOGELIJK

SNEL TE BEREIKEN MET 1 TELEFOONTJE

BUITEN KANTOORUREN BEREIKBAAR

Kunststof bedrukken

Kunststof Bedrukken

Als het gaat om kunststof bedrukken zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Door de jaren heen heeft Heuvel Zeefdruk veel ervaring opgebouwd als het gaat om het bedrukken van kunststof. Denk dan aan het plaatsen van zeefdruk op gekleurd, wit en helder materiaal. We hebben regelmatig opdrachten uitgevoerd voor hele grote namen, terugkerende klanten die de service hoog in het vaandel hebben staan.

Onze ervaring met Kunststof Bedrukken

Kunststof bedrukken doe we onder meer op verkeerslichten, snijplanken, rallybordjes, displays, muurschilden, makelaarsborden, naamplaatjes en vacuĆ¼mvormen.
Je heb de keuze om jouw eigen materiaal aan te leveren voor het kunststof bedrukken, maar we kunnen ook voor je op zoek gaan naar het juiste materiaal. Kleinere oplage is mogelijk. Heeft u vragen? Bel ons gerust eens op het telefoonnummer: 033 – 456 6667.

Meer weten over kunststof bedrukken?

Wil je meer weten over kunststof bedrukken? Neem dan eens contact op. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken zodat je andere eerdere projecten kunt zien. We bedrukken regelmatig op materialen van kunststof dus kom gerust eens kijken in onze show room. Bel vrijblijvend voor een afspraak.

heuvel zeefdruk

Neem contact op!

Contactformulier van heuvel-zeefdruk.nl

15 + 11 =

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

heuvel zeefdruk

Wij bedrukken ook

Naast kunststof, bedrukken wij verschillende andere materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zolang de oppervlakte van het materiaal vlak is, valt hierop te zeefdrukken. Bekijk hieronder onze andere producten en krijg een goede indruk van onze vaardigheden. Ook ben je van harte welkom in onze show room.

kunststof bedrukken

Textiel

kunststof bedrukken

Metaal

kunststof bedrukken

Hout

kunststof bedrukken

Verpakking

kunststof bedrukken

Stickers

kunststof bedrukken

Kaarten en karton

kunststof bedrukken

Relatiegeschenken

kunststof bedrukken

Bijzonder/papier

Staat jouw product er niet bij?

Dat is natuurlijk mogelijk. Neem hierboven dan contact met ons op, samen zoeken we naar een passende oplossing. Ook bij een kleine oplage bent u bij Heuvel Zeefdruk gewoon welkom.