Metaal Bedrukken

Op deze pagina vind je verschillende afbeeldingen van metaal die we onlangs bedrukt hebben.

KLEINE AANTALLEN IS ALTIJD MOGELIJK

SNEL TE BEREIKEN MET 1 TELEFOONTJE

BUITEN KANTOORUREN BEREIKBAAR

metaal Bedrukken

Metaal bedrukken

Metaal drukken is iets dat we veel doen bij Heuvel Zeefdruk. Op het gebied van metaaldruk is er weinig wat niet ter tafel is gekomen. In het recente verleden hebben wij qua metaal drukken verschillende metalen en onderdelen gedrukt. RVS (geslepen), aluminium (geanodiseerd) of blikverpakkingen, er is zoveel mogelijk. Een beter beeld van de bedrukbare producten? Profielen, kasten, koekblikken, verpakkingen, displays, onderscheidingen, computeronderdelen of plaatjes. Ja, noem het maar op. Er is van alles mogelijk.

Materialen voor metaal drukken aanleveren

Je mag bij Heuvel Zeefdruk zelf je materialen aanleveren. Laat je wensen weten op het gebied van het drukwerk. Heb je meer vragen neem dan gerust eens contact op!

Metaal bedrukken

Neem contact op!

Contactformulier van Heuvel Zeefdruk

11 + 14 =

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Metaal bedrukken

Wij bedrukken ook

Naast Metaal, bedrukken wij verschillende andere materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van houten, kunststoffen, papieren of glazen materialen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zolang de oppervlakte van het materiaal vlak is, valt hierop te zeefdrukken. Bekijk hieronder onze andere producten en krijg een goede indruk van onze vaardigheden. Ook ben je van harte welkom in onze show room.

Metaal bedrukken

Textiel

Metaal bedrukken

Hout

Metaal bedrukken

Kunststof

Metaal bedrukken

Verpakking

Metaal bedrukken

Stickers

Metaal bedrukken

Kaarten en karton

Metaal bedrukken

Relatiegeschenken

Metaal bedrukken

Bijzonder/papier

Staat jouw product er niet bij?

Dat is natuurlijk mogelijk. Neem hierboven dan contact met ons op, samen zoeken we naar een passende oplossing. Ook bij een kleine oplage bent u bij Heuvel Zeefdruk gewoon welkom.