Textiel Bedrukken

Mooie plaatjes kijken is altijd leuk! Bekijk de producten van textiel die we onlangs hebben bedrukt.

KLEINE AANTALLEN IS ALTIJD MOGELIJK

SNEL TE BEREIKEN MET 1 TELEFOONTJE

BUITEN KANTOORUREN BEREIKBAAR

textiel bedrukken

Textiel Bedrukken

Heuvel Zeefdruk heeft al tientallen jaren ervaring met het textiel bedrukken. We bedrukken alle soorten textiel. Van veiligheidshesjes tot tassen, petjes, zakdoeken, regisseursstoelen, servetten, vlaggen, relatiegeschenken, overalls en broeken. Noem het maar op. Natuurlijk bedrukken we ook t-shirts, sportkleding, polo’s en sweaters.

Onze ervaring met textiel bedrukken

Wist je dat? Je jouw eigen materiaal mag aanleveren voor het textiel bedrukken? Mocht je zelf nog geen materiaal hebben, dan heeft Heuvel Zeefdruk de keuze uit een aantal opties voor textiel bedrukken.
Voor sommige technieken die wij gebruiken worden rechtstreeks op de vezel gedrukt en is niet chemisch te reinigen. De kleding handmatig wassen is daarom zeer aan te raden.

Meer weten over Textiel bedrukken?

Wil je meer weten over textiel bedrukken? Neem dan eens contact op. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken zodat je andere eerdere projecten kunt zien. Bel vrijblijvend voor een afspraak.

Heuvel Zeefdruk doet al vele jaren aan textieldruk. Dit voor grotere en kleinere bedrijven. Heb je textiel dat gezeefdrukt moet worden maar in een kleine oplage? Dat is geen probleem. Bij Heuvel Zeefdruk is iedereen met een kleine oplage welkom. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Heeft u vragen? Bel ons gerust eens op het telefoonnummer: 033 – 456 6667.

Textiel Bedrukken

Neem contact op!

15 + 12 =

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Textiel Bedrukken

Wij bedrukken ook

Naast Metaal, bedrukken wij verschillende andere materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van houten, kunststoffen, papieren of glazen materialen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zolang de oppervlakte van het materiaal vlak is, valt hierop te zeefdrukken. Bekijk hieronder onze andere producten en krijg een goede indruk van onze vaardigheden. Ook ben je van harte welkom in onze show room.

Metaal bedrukken

Textiel

Metaal bedrukken

Hout

Metaal bedrukken

Kunststof

Metaal bedrukken

Verpakking

Metaal bedrukken

Stickers

Metaal bedrukken

Kaarten en karton

Metaal bedrukken

Relatiegeschenken

Metaal bedrukken

Bijzonder/papier

Staat jouw product er niet bij?

Dat is natuurlijk mogelijk. Neem hierboven dan contact met ons op, samen zoeken we naar een passende oplossing. Ook bij een kleine oplage bent u bij Heuvel Zeefdruk gewoon welkom.