Skip to main content
Zeefdrukken

Zeefdrukken in Amersfoort in slechts 4 stappen!

Jouw product in 4 stappen

Zeefdrukken in Amersfoort: Makkelijker kan het niet…

1. Lever digitaal aan

Lever jouw bestanden digitaal aan

2. Vertel ons jouw wens

Laat weten wat en hoe je het wilt

3. Proefdruk

Bekijk de proefdruk

4. Afhalen producten

Kom jouw producten afhalen

Ons verhaal...

Heuvel Zeefdruk bestaat sinds het jaar 2000. Na de eerste acht jaar in Soest te hebben gezeten is Heuvel Zeefdruk in 2008 verhuisd naar Amersfoort. Tegenwoordig zijn zij te vinden op de Ariane 12 in Amersfoort. Eigenaar Jan, hecht veel waarden aan de wensen van de klant. Vandaar dat in tegenstelling tot andere zeefdrukkers het bij Heuvel Zeefdruk wél mogelijk is om kleine aantallen zeefdrukproducten te laten bedrukken.

Zeefdrukken in Amersfoort

Zeefdrukken in Amersfoort doe je bij Heuvel Zeefdruk. Wij hebben inmiddels al tientallen jaren ervaring als het gaat om het bedrukken van materialen. Je kunt het zo gek niet verzinnen om we bedrukken het. Naast de ‘normale’ producten zoals papier, stickers en textiel bedrukken wij ook ‘ongewone’ producten zoals hout, keramiek, metaal en zelfs steen behoort tot de mogelijkheden.

Wat is zeefdruk?

Zeefdruk is een druktechniek die zich duidelijk onderscheidt van andere type druktechniek. Bij het proces van zeefdruk wordt door middel van een zeefdrukgaas de inkt direct op de directe ondergrond gedrukt. Je kunt het zo zien dat in feite elke ondergrond, mits deze vlak is, gezeefdrukt kan worden.

Aanlevering bestanden

Aanlevering bestanden Heb je een bestand dat je wil laten bedrukken? Dan kun je dit hardcopy of digitaal aanleveren. In deze beide gevallen vindt er een overleg plaats over de bedrukking en materiaal omdat er voor zeefdruk een zogenoemde ‘film’ heel anders is opgebouwd als bij offset.

Wil je meer weten over Zeefdrukken in Amersfoort? Neem dan gerust even contact met ons op via 033 – 456 6667.

Neem contact op!

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Vul uw naam in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.